Tietokonehuolto | Puhelinhuolto | Pelikonsolihuolto

Samsung korjaus Seinäjoki

 • A – Sarja
  A – Sarja
 • J – Sarja
  J – Sarja
 • M – Sarja
  M – Sarja
 • Note – Sarja
  Note – Sarja
 • S – Sarja
  S – Sarja
 • Tabletit
  Tabletit
 • Xcover – Sarja
  Xcover – Sarja

 

Samsung huolto

 

Samsung huolto ja korjaus

 

Samsung huolto nopeasti

iHelp tarjoaa kokonaisvaltaisen Samsung huolto- ja korjaus palvelut yhden katon alta. Hankimme alkuperäiset Samsung varaosamme kootusti jolloin voimme tarjota edullisen ja nopean palvelun läpi Suomen. Suosittelemme sopimaan korjauksen tai huollon suoraan lähimmän toimipisteemme kanssa, jolloin osat voidaan tilata tarvittaessa keskusvarastoltamme.

 

Samsung huolto alkuperäisillä varaosilla

Käyttämämme varaosat ovat Samsungin alkuperäisiä varaosia joille annamme vuoden takuun. Hankimme varaosat keskitetysti keskusvarastollemme ja lähetämme varaosat tarvittaessa nopeasti lähimmälle Samsung huolto pisteellemme. Meiltä usein kysytään voisimmeko vaihtaa lasin Samsung puhelimeen, mutta se ei ole käytännössä mahdollista. Ohut LCD on liimattu kiinni näytön lasiin jolloin se rikkoontuisi irroitusta tehdessä. Ainoa järkevä keino on vaihtaa koko näyttömoduuli. Poikkeuksena ainoastaan jotkin Xcover mallit joissa lasi on vaihdettavissa, koska LCD ei ole liimattu lasiin kiinni. Kauttamme onnistuu lähes kaikki Samsung huoltotoimenpiteet ja korjaustyöt. Mikäli et löydä valikoimastamme ongelmaasi, otathan meihin yhteyttä!

 

Yleisimmät viat

Herkästi rikkoontuvat osat ovat Samsungissa näyttö, takalasi, kameran linssi ja latausportti. Näiden kaikkien vaihto onnistuu iHelpillä nopeasti ja edullisesti. Ottamalla yhteyttä lähimpään Samsung huolto liikkeeseemme varmistamme osan saatavuuden ja aikataulun. Samsung näytön vaihto suoritetaan pääsääntöisesti noin 1 – 4 tunnin aikana. Muut huoltotyöt ovat pääsääntöisesti noin 2 tuntia. Samsung akun vaihto on myös hyvin yleinen työ, koska Suomen kylmät kelit pistävät puhelimien akut koville. Akun vaihto onnistuu lähes kaikkiin malleihin nopeasti ja edullisesti.

 

Huolto- ja korjauspalvelut yrityksille

Saat kauttamme tarvittaessa käyttöönne laskutustilin, jolloin työntekijänne vovat asioida liikkeessämme ja laskutamme teitä sovitun mukaisesti. Olethan yhteydessä lähimpään toimipisteemme ja lue lisää yrityspalveluista.

 

Vuoden takuu huolloille ja varaosille

Laadukkaat ja alkuperäiset Samsungin varaosat saavat meiltä vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja huoltotyön.

Shopping Cart