Tietokonehuolto | Puhelinhuolto | Pelikonsolihuolto

Puhelinhuolto

Puhelinhuolto Seinäjoen keskustassa

Olemme iHelp Finland Oy:n puhelinhuollon yhteistyökumppani Seinäjoella.

Me huollamme ammattitaitoisesti puhelimet sekä tabletit paikan päällä.

Huoltamiimme merkkeihin kuuluu iPhone ja iPad, sekä yleisimmät Android -laitteet, kuten SamsungHuaweiHonorOnePlusSonyNokia ja LG.

Huoltotoiminnan lisäksi meiltä löytyy myynnistä myös panssarilaseja, sekä erilaisia tarvikkeita.

Suojalaseja meiltä löytyy yleisimpiin mallihin suoraan hyllystä, muihin malleihin saamme tilattua lasin päävarastoltamme. Meiltä ostettuihin suojalaseihin asennus aina veloituksetta! Voimme myös asentaa muualta ostetut panssarilasi paikoilleen.

Tarvikepuolelta meiltä löytyy suojakuoria, latureja, latausjohtoja, autolatureja, sekä muita oheistarvikkeita.

NÄYTÖN VAIHTO ?

Nykyään puhelimien näytön korjaus ei ole yhtä yksinkertaista kuin mitä se on ennen ollut. Ennen pääsi edullisella lasin vaihdolla, mutta nykyään se ei ole yhtä helppoa. Tämä johtuu mm. siitä, että puhelimista tehdään kokoajan ohuempia, jolloin etulasi ja näyttöpaneeli liimataan koko pinta-alaltaan kiinni toisiinsa.

Myös näyttöpaneelien kokoa on saatu ohuemmaksi, ja varsinkin OLED-tekniikan omaavat ovat erittäin herkkiä hajoamaan, joten ilman erittäin kalliita laitteita ei pelkän lasin irroitus onnistu.

Monessa mallissa joudutaan vaihtamaan jopa myös runko samalla, jotta lopputulos on laadukas ja kestävä korjaus.

Meiltä saat myös panssarilaseja ja suojakuoria suojaamaan korjattua puhelintasi.

AKUN VAIHTO ?

Vaihdamme myös merkkiin kuin merkkiin uuden akun vanhan tilalle!

Puhelimien akut kuluvat käytössä, ja ne joudutaan vaihtamaan uuteen kun vanha on siinä pisteessä, ettei se pidä enää virtaa kuten uutena.

Useimpien mallien akun vaihdot vaativat enemmän työtä kuin esimerkiksi vanha nokialaiset, joissa takakuori irtosi ilman työkaluja, ja akku ei ollut kiinni millään.

Nykypuhelimissa akut ovat lähes joka mallissa joko liimattu, tai erittäin voimakkaalla teipillä kiinni puhelimessa. Tämän lisäksi esimerkiksi takakuoret ovat monesti lasisia, jolloin ne on myös kiinnitetty vahvalla kaksipuoleisella teipillä kiinni. Tällaisen takalasin irroitus vaatii lämpöä, oikeita työkaluja sekä huolellisuutta.

Applen puhelimissa akun vaihto menee usein näytön kautta, jolloin näyttö irrotetaan ensin rungosta ja tämän jälkeen päästään irrottamaan akkua.

TAKALASI RIKKI ?

Puhelinvalmistajien siirtyessä lasisiin takakuoriin langattoman latauksen vuoksi, tulee yksi lasi lisää varottavaksi.

Hajonnut takalasi kannattaa vaihtaa uuteen, sillä puhelinta on huomattavasti mukavampi käyttää ilman lasinsiruja sormissa.

Takalasin vaihto kuulostaa helpolta, mutta siinäkin täytyy olla varovainen.

Ensinnäkin täytyy varoa irroituksessa sinkoilevia lasinsiruja. Monessa mallissa on myös takalasissa sormenjälkitunnistin tai salama, jolloin täytyy olla varovainen ettei vahingoita näitä irroituksen aikana. Myös vaarana on että irroituksen yhteydessä vahingoittaa akkua.

Tulkaa käymään liikkeessämme, niin vaihdamme puhelimeesi uuden takalasin!

LATAUSONGELMA ?

Lataako puhelin vain tietyssä asennossa? Eikö latausliitin pysy kiinni?

Tällaisissa ongelmissa usein riittää ylimääräisen tavaran poisto liittimen pohjalta. Puhelin viettää paljon aikaa taskussa, jolloin latausliittimeen kertyy esimerkiksi nukkaa. Tämän jälkeen puhelinta laittaessa laturiin nukka pakkautuu liittimen pohjalle tiiviisti ja näin estää kontaktin.

Puhdistuksessa kannattaa olla erittäin varovainen, sillä metallisella työkalulla puhdistaessa on oikosulun vaara! Me puhdistamme ja tarvittaessa vaihdamme latausliittimet liikkeessämme.

Shopping Cart