Tietokonehuolto | Puhelinhuolto | Pelikonsolihuolto

Apple iPad korjaus Seinäjoki

iPad Huolto ja korjaus

iPad huolto ja korjaus – tervetuloa Apple korjausliike iHelpille! Olemme erikoistuneet iPad korjaus palveluihin. Kauttamme onnistuu niin iPad lasin vaihto kuin erikoisemmat laite vaihdotkin. Paikallinen iPad huoltoliike iHelp löytyy jo todennäköisesti paikkakunnaltasi tai vähintään lähistöltä, tervetuloa!

iPad lasin vaihto ja korjaus

iPad lasin vaihto ja korjaus voidaan tehdä edullisemmalla tarvike varaosalla tai halutessasi alkuperäisellä Apple varaosalla. Applen politiikka on vain lähes poikkeuksetta, että laite vaihdetaan tehdaskunnostettuun laitteeseen. Siksipä yleensä asiakas kääntyy huomattavasti edullisempaan ja paikalla tehtävään tarvikkeella tehtävään iPad lasin- tai näytön vaihtoon. Tarvike varaosa on kuitenkin laadukas ja pitkäikäinen ratkaisu ja myös etuna on sen nopeampi huoltoaika. iPadin lasin- ja näytön korjaus kestää meillä n.1-4h mallista riippuen.

Suosituimmat iPad huolto palvelut

Suosituin iPad korjaus on ylivoimaisesti iPad lasin vaihto. Tämä työ tehdään tarvikeosalla, koska Apple ei sitä varsinaisesti ole suunnitellut erikseen vaihdettavaksi. Kyseinen korjaus on haastava, koska se vaatii työntekijältä huomattavan paljon käsityötä ja aikaa. iPad näytön vaihto on kuitenkin meille rutiininomaista työtä ja voimme kuunnella samalla vaikka musiikkia. Seuraavaksi suosituin korjaus on iPad akun vaihto, mikä myöskin tehdään tarvikeosalla. Heikentynyt iPad akku tulee vaihtaa uuteen aina lasin tai näytön läpi. Tämä tarkoittaa, että osaan malleista tulee vaihtaa näytön lasi samalla. Jotkut mallit kestävät nimenomaan näytön irroituksen, jolloin se voidaan hyödyntää uudelleen.

Miksi korjata iPad iHelpillä?

iHelpin iPad huoltoliikkeet ovat yrittäjä vetoisia joiden ainoa tahtotila on palvella asiakkaansa parhaalla mahdollisella tavalla. Pyrimme joka päivä tekemään parhaamme, että asiakkaamme tulisivat meille toistekin. Olemme aloittaneet toiminnan jo vuonna 2012 ja korjanneet satoja tuhansia eri puhelimi ja tabletteja. Valitsemalla paikallisen yrittäjän palvelut, varmistat samalla alueesi palveluiden löytyvyyden. Käyttämämme varaosat ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin huoltopalveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa huoltotyön ja kaikki käytetyt varaosat.

Shopping Cart