Tietokonehuolto | Puhelinhuolto | Pelikonsolihuolto

Apple iPhone korjaus Seinäjoki

iPhone huolto

iPhone huolto iHelp. iHelpiltä saat iPhone näytön vaihto- ja muut iPhone korjaus palvelut nopeasti lähes maan joka kolkasta ja olemmekin Suomen suurimpia iPhone korjaus liikkeitä.  Tavoitteenamme on tarjota sinulle laadukas ja nopea palvelu, sekä tavoittelemme olevamme valehtelematta Suomen parhain iPhone korjaamo! Jokainen liikkeemme on yrittäjä vetoinen, jolloin sinua palvelevat ihmiset ovat sitoutuneet tarjoamaan sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Suosituimmat korjaustyömme ovat iPhone näytön vaihto ja iPhone akun vaihto, jotka tehdään pääsääntöisesti nopeasti paikan päällä!

iPhone näytön vaihto alkuperäisillä varaosilla

Puhelimet kehittyvät ja niin mekin! Surffaamme iPhone huolto töiden aallonharjalla tarjoten asiakkaillemme aina tuoreinta teknologiaa ja tietoa. Pidämme iPhone korjaus mallistomme ajantasalla ja tarjoamme lähes poikkeuksetta nopeiten uusimpien iPhone mallien korjauspalvelut. Kauttamme saat Apple korjaustyöt alkuperäisillä varaosilla tai halutessasi parhaimmilla tarvikeosilla. Luonnollisesti annamme työlle sekä osalle takuun. iHelpin laadukas ja nopea puhelinhuolto löytyy ympäri Suomen.

iPhone korjaus

iPhonen näytön korjaus on palveluistamme selkeästi suosituin iPhone huolto työ. iPhone näytön vaihto tehdään lähes poikkeuksetta n.1h aikana lukuisissa korjausliikkeissämme. iPhone näytön vaihto suoritetaan ammattilaisten toimesta nopeasti, mutta laadukkaasti.

iPhone akun vaihto

Suomen kesä on lyhyt ja vähä luminen, jolloin kylmyys on usein iPhonen akun riesana. Kylmä ilmasto aiheuttaa iPhonen akun vaihtoja varsinkin talvisin.  iPhone akun vaihto on meillä mahdollista tehdä tarvike kuin alkuperäisellä akulla. iPhone akun vaihto tehdään pääasiallisesti n.1h aikana. Tervetuloa iPhone huolto iHelppiin!

iPhone korjaus ilman virheilmoituksia

Mikäli valitset alkuperäisen iPhone varaosan et saa minkäänlaisia virheilmoituksia vaihdetusta osasta. Myös kaikki ominaisuudet säilyvät, etkä kärsi ominaisuuksien menetyksistä. Tässä on tärkeä syy valita iHelp – sillä sinä päätät otatko edullisemman vai erittäin laadukkaan iphone korjaus työn alkuperäisellä varaosalla!

iPhone kameran korjaus

iPhone kameran korjaus. Siinäpä pulma jos kuvat ovat sumeita tai kamera ei tarkenna. iPhone kameran korjaus on nopea toimenpide ja teemmekin sen paikanpäällä, mutta varmistathan varaosan saatavuuden ennen laitteen tuontia. Pian kuvat ovat taas kirkkaita ja teräviä!

Vuoden takuu varaosille ja huolloille

Käyttämämme varaosat iPhone korjaus töissä ovat erittäin laadukkaita ja siksi myönnämmekin palveluillemme vuoden takuun. Takuu kattaa kaikki käytetyt varaosat ja työn.

Shopping Cart